Consulatul Republicii Moldova la Odesa

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel E-services Registru Chamber

Servicii Consulare

Stimate Doamne şi Domni,

Bine aţi venit pe pagina web a Consulatului Republicii Moldova la Odesa, Ucraina.

Sperăm că informaţia ce o veţi găsi pe pagina noastră web va fi utilă şi accesibilă.

Pentru comoditatea Dumneavoastră şi informarea eficienta a publicului, instrucţiunile cu privire la acţiunile consulare sunt revăzute periodic pentru a corespunde modificărilor în legislaţia naţionala și internaţionala.

În conformitate cu actele normative ale Republicii Moldova şi tratatele internaţionale la care statul nostru este parte, rolul primordial al Consulatului este de a proteja în statele de reşedinţa interesele Republiicii Moldova şi ale cetăţenilor moldoveni, persoane fizice sau juridice, în limitele admise de dreptul internaţional. Totodată Consulatul, în exercitarea funcţiilor consulare, este investit cu un şir de competenţe, după cum urmează:

Vă încurajăm să vizitaţi compartimentele consulare de care aveţi nevoie şi rugăm sa ne contactaţi în cazul în care apar întrebări suplimentare.

De asemenea, Vă informăm ca la dispoziţia Dvs. a fost pus Centrul de Apel al MAEIE, prin intermediul căruia cetăţenii au posibilitatea sa primească prin telefon informaţii calificate şi operative de profil consular, inclusiv în probleme urgente care nu suporta amînare.

Centrul poate fi apelat gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova la numărul de telefon 0-800-90990.

Apelul din străinătate poate fi efectuat la numărul de telefon +373-22-690990 şi este taxat cu tarif standard pentru ţara din care sună solicitantul.

Programul Centrului este de luni pînă vineri, între orele 08.00 - 17.00, ora Moldovei, iar în afara programului solicitările pot fi expediate la adresa electronică callcenter@mfa.md.

Informaţii suplimentare pot fi găsite accesînd pagina web a MAEIE: http://www.mfa.gov.md/centrul-apel/

Vă mulţumim ca a-ţi accesat pagina noastră de Internet şi sperăm ca am fost capabili să Vă acordăm asistenţa necesară.

Cu deosebit respect,

Consulatul Republicii Moldova la Odesa